Ontspannen en huidverbeterende behandelingen

Bij Salon Yvonne kunt u terecht voor diverse huidbehandelingen. Zo richten wij ons vooral op huidverbetering en het verbeteren van huidproblemen. Bij de behandeling van de huid, vindt alvorens de behandeling eerst een intake plaats om te bepalen welke behandeling en producten het beste bij uw huid passen. Bekijk op deze pagina onze verschillende huidbehandelingen. Benieuwd wat voor u het beste is? Neem contact op en plan een intakegesprek met ons in! 

Environ behandelingen

Behandelingen met Environ worden op uw huid(probleem) afgestemd. Door de intensieve werking van o.a. vitamine A, C en E, antioxidanten, en peelings met de zuren glycol, lactaat, en salicyl kunnen wij vrijwel alle huidproblemen aanpakken en zorgen voor huidvernieuwing. Denk hierbij aan acné, eczeem, hyperpigmentatie, acné-rosacea, en couperose.

Ionzyme DF apparaat

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om uw huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van gelaats- of lichaamsbehandelingen en geeft prachtige resultaten.

Environ - Lunchtime

Wanneer uw tijd beperkt is, kunt u kiezen voor een Environ Lunch Time behandeling. Deze korte, maar intensieve behandelingen focussen zich specifiek op een bepaalde probleemzone van het gelaat of het lichaam. 

HydroPeptide behandelingen

Bij behandelingen met HydroPeptide wordt de kracht van peptiden gebruikt om moleculen op celniveau te verbeteren. De hydratatie wordt verbeterd, lijntjes en rimpelens worden verminderd en de huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. Behandelingen met HydroPeptide zorgen voor gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties; o.a. rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment en acné. 

T-Away

Met ons T-Away apparaat zijn wij staat om binnen enkele minuten hinderlijke cosmetische huidoneffenheden te verwijderen zoals couperose, pigmentvlekken, kleine rode adertjes, bloedblaasjes en steelwratjes.

Cryolipolise

Binnenkort starten wij in Salon Yvonne met een nieuwe behandeling, Cryolipolise. Dé behandeling voor het aanpakken van probleemzones op het lichaam! Cryolipolise is het bevriezen van vetcellen, waarbij de huid verstevigd wordt. Tijdens de behandeling van 30 minuten wordt de huid gekoeld naar -4 graden waardoor vetcellen kristalliseren en afgevoerd worden door het lichaam. Reken af met dat storende vetrandje over de broekrand, vetrollen op de rug, een slappe buik of de bekende lovehandles!