Behandelingen

Bij Salon Yvonne kunt u terecht voor diverse behandelingen. Zo richten wij ons vooral op huidverbetering en het verbeteren van huidproblemen. Bij de behandeling van de huid, vindt alvorens de behandeling eerst een intake plaats om te bepalen welke behandeling en producten het beste bij uw huid passen. U kunt bij ons ook terecht voor ontspannende behandelingen, verzorging van de huid en beautybehandelingen. Bij alle behandelingen werken wij met exclusieve merken.

Huidbehandelingen

Bij Salon Yvonne kunt u terecht voor diverse huidbehandelingen. Zo richten wij ons vooral op huidverbetering en het verbeteren van huidproblemen. Bij de behandeling van de huid, vindt alvorens de behandeling eerst een intake plaats om te bepalen welke behandeling en producten het beste bij uw huid passen. 

Wimpers en wenkbrauwen

Wimperextensions zien er heel natuurlijk, mooi en glamoreus uit, alsof u bent gezegend met lange wimpers of een geweldige mascara gebruikt hebt. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verven en epileren van uw wenkbrauwen.

Handen en voeten

Bij Salon Yvonne kunt u terecht voor diverse behandelingen voor hand en voet. U kunt u bij ons ook terecht voor gelnagels, Mani-Q Gellack, manicure en pedicure.

Laserontharing

Eens per maand is het mogelijk een ontharingsbehandeling middels laserontharing te boeken bij Salon Yvonne. Deze laserbehandeling worden gedaan door een externe bedrijf o.l.v. huidtherapeuten. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de High Power LightSheer Diodelaser.

Bruidsvisagie

Begin de mooiste dag van uw leven ontspannen en kies voor een visagist op locatie. Voorafgaand bespreken wij uw look en zorgen we er voor dat het volledige plaatje klopt!